☀️ SUMMER 2017: MIJN PLANNEN

Volgende week vrijdag, 14 juli, krijg ik te horen of ik mijn bacheloropdracht (mijn scriptie) gehaald heb of dat ik hem nog moet herkansen. Een week geleden moest ik hem presenteren en dat ging eigenlijk wel goed, dus daar maak ik me geen zorgen over. M’n scriptie zelf.. ik weet het niet. Ik denk dat wat ik heb ingeleverd echt wel goed is, maar ik kan heel moeilijk inschatten of het genoeg is. Anyway, als ik 14 juli  hoor dat ik hem gehaald heb, heb ik vakantie! En daar heb ik FAN-TAS-TISCHE plannen voor, al zeg ik het zelf. 

Mallorca
Om te beginnen ga ik 23 juli met 7 vriendinnen een week naar Mallorca. We hebben daar een huis met een zwembad gehuurd en we gaan er echt een keiharde chillvakantie van maken. Ik ben nog nooit op Mallorca geweest, maar eigenlijk maakt het me heel weinig uit waar we naartoe gaan, als er maar zon is. Ik ben echt enorm toe aan een weekje CHILLEN. We zijn van plan auto’s te huren en zo het eiland over te crossen, strandjes op te zoeken, veeeeel wijntjes (sangria!) te drinken, leuke plaatsjes te bezoeken, maar ook lekker te lezen in de zon aan het zwembad.

Tallinn / Riga
Als ik thuiskom van Mallorca heb ik precies 3 dagen om te werken én m’n koffer opnieuw in te pakken, want 3 augustus vertrek ik met 2 andere vriendinnen naar de Baltische Staten. We vliegen op Tallinn (Estland), blijven daar tot en met 6 augustus en gaan dan door met de bus naar Riga (Letland), waar we tot en met 10 augustus blijven. Vanaf daar vliegen we weer terug naar Amsterdam.

Ook in deze steden ben ik nog nooit geweest, en ik ben super nieuwsgierig. Als ik Google Afbeeldingen mag geloven zijn het prachtige oude steden waar genoeg te zien en te bezoeken is, dus we hoeven ons zeker niet te vervelen.

Als iemand nog leuke mustsees, eettentjes, koffietentjes of andere tips heeft voor Mallorca, Tallinn of Riga: please let me know. Ik heb er in ieder geval alvast heel veel zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *