Laura Rieke

Hi! Ik ben Laura, 25 jaar (daar heb ik zelf ook een beetje moeite mee) en woonachtig in het Oosten des Lands, in de mooie stad Enschede. Ik studeer hier Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente en ik leef het fijne studentenleven. Wat dat inhoudt? Ik woon in een heel gezellig studentenhuis met 4 mannen en 2 andere vrouwen, ben lid van een onafhankelijk damesdispuut en on the side studeer ik dus ook nog.

Al een hele tijd speel ik met het idee om een blog te starten. Telkens was er wel iets dat me tegenhield: waar moet ik in godsnaam over schrijven, hoe moet ik beginnen, vinden mensen mij wel interessant.. Totdat ik besloot dat dat eigenlijk allemaal niet uitmaakt: ik vind het heerlijk om m’n gedachten van me af te schrijven, dat doe ik toch in eerste instantie voor mezelf? Natuurlijk zou het leuk zijn als ik met mijn blogs mensen kan vermaken, laten nadenken of opvrolijken, maar als dat niet gebeurt is dat toch ook niet erg? Zo gezegd, zo gedaan. Helemaal Laura-style besloot ik op een dag dat ik eigenlijk veel betere dingen te doen had – het was twee dagen voor de deadline van mijn bachelorscriptie en daar moest nog héél wat aan gebeuren – dat het tijd was om de daad bij het woord te voegen.

Ik heb geen idee hoe lang ik dit ga volhouden, maar als blijkt dat het bloggen toch helemaal niets voor mij is, kan ik in ieder geval zeggen: ik heb het geprobeerd.

Waar ik zoal over ga bloggen? Dat gaat de tijd waarschijnlijk vanzelf uitwijzen, maar ik ben van plan om te bloggen over de dingen die ik meemaak, zoal doe, zie, hoor, vind, … Je zou kunnen zeggen dat ik van plan ben om te gaan bloggen over mijn leven en alles wat daarin voorkomt. Of dat interessant is? Dat mag jij bepalen!