📸 CAPTURE THE DAY #1: 3 JULI 2017

Ik heb een keer mijn dag vastgelegd in foto’s, gemaakt met mijn iPhone. Kleine spoiler: ik moet hier nog wel aan wennen. Deze post bevat nog niet heel veel foto’s, simpelweg omdat ik steeds vergat om foto’s te maken. Maar: ik ben zeker van plan om dit vaker te doen, dus het moet maar een beetje in m’n systeem komen!

 

Vandaag ging mijn wekker… niet. Ik heb afgelopen week zó hard aan mijn bacheloropdracht gewerkt (die moest ik vrijdag namelijk inleveren) en daardoor zó weinig slaap gepakt, dat ik vond dat ik wel eventjes mocht uitslapen. Volgens mij verliet ik om half 12 een keer mijn bed. Ja, oeps. Ik begin de dag dus altijd met een enorme pul (600ml) water, ik heb namelijk het idee dat ik daardoor echt een minder ‘pafferig’ gezicht krijg. En achja, slechter word je er sowieso niet van 😉 .

Mijn outfitje van de dag! Top is van Airdate (Men at Work), rok van H&M. Vind het wel een leuk en lekker luchtig outfitje. Helaas was het niet helemaal warm genoeg en moest ik er dus nog wel een panty bij aan.

 

Tja.. Dit is dus echt de story of my life. Sorry huisgenootjes. Ik verzamel altijd zoveel afwas op m’n kamer (vooral koffiekopjes), hier viel het eigenlijk nog mee. En inderdaad, ik had m’n bed ook wel mogen opmaken.

Overdag heb ik eigenlijk echt niet veel gedaan (confronterend dit zeg! ;)). Ik zit echt in een soort afkickperiode van die bacheloropdracht: ik ben supermoe ondanks dat ik veel slaap en heb overdag eigenlijk vooral zin om een serie te kijken. Dat heb ik dan ook maar gedaan, ik liep nog enorm achter met Orphan Black dus daar heb ik een aantal afleveringen van ingehaald. Wat een fantastische serie is dat toch!

’s Avonds had m’n huisgenootje heel lekker zelf hamburgers gemaakt, en daarna had ik afgesproken met wat vrienden om te gaan pubquizzen. In Enschede kun je iedere maandag bij Eetcafé CP pubquizzen. Het enige dat je moet doen is een team van maximaal 6 mensen bij elkaar zoeken en je opgeven. Echt een aanrader, ik vind het altijd heel leuk georganiseerd.

 

Oja, je moet je team dus ook een naam geven.. Wij noemen onszelf altijd de ‘Oepsiefloepsies’, dit is ooit een keer ontstaan maar helaas weet niemand precies hoe. Laten we zeggen dat er een wijntje (of misschien iets meer dan één) in het spel was.

Als je dertiende wordt bij de pubquiz win je een ‘Fuck it, let’s have a bucket!’: een pitcher met een soort cocktail erin. Wij waren zestiende, maar de mensen naast ons werden wel dertiende. Zij hoefden de pitcher niet, dus mochten wij hem hebben!

We zijn hierna nog een terrasje gaan pakken ergens en we hebben de avond afgesloten in ’t Gat: een studentenkroeg onder de Oude Markt waar je standaard je avond afsluit als je gaat stappen in Enschede. Was een geslaagde avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *