💥 HAPPY 2018!

Allereerst: een heel gelukkig, gezond en feestelijk nieuwjaar gewenst! Ik heb een geweldige jaarwisseling gehad, met allemaal lieve vriendjes en vriendinnetjes op ons huisfeest in Enschede. Het hoogtepunt was toch wel het vuurwerk kijken op het dak: een 360° view over de stad, WAUW!

Ik weet dat het cliché klinkt (en ook is), maar wat vliegt de tijd zeg. 2017 ligt alweer achter ons. En hoewel dat jaar niet alleen maar leuk was, was het dat wel voor het grootste gedeelte. Een kleine samenvatting van mijn jaar:

Ik ben 2017 begonnen in Dublin en daarna mochten maarliefst 6 reisjes volgen: op wintersport naar Val Thorens, een midweekje weg met m’n familie naar Alkmaar, een reisje met m’n alleroudste vriendinnetjes naar Alicante, een geweldig zonnige dispuutsvakantie naar Mallorca, een stedentrip naar Tallinn en Riga, en ten slotte een srprs.me bliksembezoekje aan Wenen. Ik heb veel van Europa gezien dit jaar, en ik hoop dat deze trend zich in 2018 alleen maar door gaat zetten (fingers crossed – hopelijk to be continued).

Dit jaar stond ook in het teken van zelfreflectie en alle nieuwe inzichten die daarbij kwamen kijken. Zoals ik zei: niet alleen maar leuk, maar zeker wel heel belangrijk.

Iets waar ik in 2017 heel periodiek en selectief mee bezig was was mijn ‘gezondheid’. Zo sportte ik met vlagen veel, maar helaas met nog grotere vlagen ook héél weinig, en dat terwijl ik me wel écht beter voelde in de vlagen dat ik wel sportte. Dit is iets waar ik komend jaar dan ook graag aan wil werken: lekker standaard goed voornemen wel 🙃.
Een ander ding op het gebied van gezondheid: ik ontdekte dat ik (waarschijnlijk) niet zo goed tegen gluten kan. Ik heb dit alleen nooit laten uitzoeken, en het zou ook zo maar kunnen dat ik niet zo goed tegen iets anders kan. Stiekem hoop ik dat een beetje, want ik hou zó van lekkere broodjes! Nog een goed voornemen voor het komende jaar is dan ook dat ik ga uitzoeken waar ik toch die buikpijn van krijg.

Dan: studie. Ik doe er altijd wel lacherig over, maar natuurlijk vind ik het kut dat ik nog steeds die bachelor niet heb gehaald. Hoewel nog lang niks zeker is en ik echt nog even kei- en keihard aan de bak moet, lijkt het er zo langzamerhand op dat de kans bestaat dat ik in februari 2018 toch echt m’n laatste studiepuntjes bij elkaar ga sprokkelen. Hoewel dit misschien niet zo’n grote prestatie lijkt, zou dat voor mij echt een overwinning zijn. Dit heeft ook te maken met die zelfreflectie en nieuwe inzichten waar ik het eerder al over had.  Stel je voor dat het dit jaar echt lukt, dat ik dit jaar echt mijn bachelor Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente ga afsluiten..
Ik ben zeker van plan een master te gaan doen (waarschijnlijk wordt dat Technical Communication, ook aan de UT), maar niet direct in februari – mocht ik mijn bachelor halen. Ik ben wel toe aan eventjes geen studie. Wat ik dan ga doen in dat halfjaar tussen februari en september? De plannen worden druk gesmeed maar niets is nog zeker, dus daar laat ik me nog maar even niet over uit. To be continued!

Ten slotte hoop ik dat ik in 2018 meer hier te vinden zal zijn. Hoewel ik natuurlijk nog niet echt actief aan het bloggen ben, vind ik het stiekem wel heel leuk om te doen en dat moet eigenlijk reden genoeg zijn om vaker achter m’n MacBook te kruipen en een stukje te typen. Ook houd ik ervan om ‘achter de schermen’ aan m’n blog te knutselen: ik kan een pietsie beetje programmeren en wil heel daar heel graag beter in worden. Gelukkig heb ik een vriendinnetje die dat heel goed kan en me daarbij wil helpen!

Hoe zit het met jullie goede voornemens? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *